Τρίτη 19 Αυγούστου 2014


·         ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝ/ΦΟ



MALEFICENT

 

Από 21-24/8

στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο,

στο Μύλο Ματσόπουλου

θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία

MALEFICENT

 Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

http://cine-mylos.blogspot.com

facebook/Δημοτικος  Κινηματογραφος Τρικαλων

 

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ 98

 Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΤΡΟΜΠΕΡΓΚ

Ηθοποιοί: ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ,  ΣΑΜ ΡΑΙΛΙ, ΕΛ ΦΑΝΙΝΓΚ, ΤΖΟΥΝΟ ΤΕΜΠΛ, ΣΑΡΛΤΟ ΚΟΠΛΙ

 
Η Maleficent είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα. Μεγαλώνει στο δάσος, σε ένα φιλήσυχο βασίλειο, και η ζωή της είναι ειδυλλιακή. Μέχρι που η ειρήνη στη χώρα διαταράσσεται, όταν ένα απειλητικό στράτευμα εισβάλλει στο βασίλειο. Η Maleficent αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της, όμως το τίμημα είναι μεγάλο. Προδομένη, η Maleficent γίνεται σκληρή και εκδικητική. Έτσι, καταλήγει να καταραστεί τη νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά. Στην πορεία όμως, η Maleficent θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και ίσως και την πραγματική ευτυχία της ίδιας της Maleficent.


ΚΡΙΤΙΚΕΣ:

Ευρηματική σεναριακά, αλλά αναποφάσιστου ύφους live action διασκευή του παραμυθιού της «Ωραίας κοιμωμένης», η οποία βασίζεται στα θεαματικά εφέ και την απολαυστική κακιά Αντζελίνα Τζολί. (Αθηνόραμα)

Η Αντζελίνα Τζολί, executive producer εκτός από πρωταγωνίστρια, φέρνει τον κλασικό μύθο στα μέτρα (….. Τα σκηνικά, τα κοστούμια και η μουσική του Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ κινούνται στα στάνταρ της Ντίσνεϊ, ενώ τη μεγάλη και μοναδική διαφορά κάνει ο χαρακτήρας της Τζολί, … η Τζολί κατάφερε να μοιάζει πολύ στην εξωτερική εμφάνιση, έχει αναπτυχθεί πλέον σε ένα πληγωμένο πλάσμα που ζει κάτω από το βάρος της κατάρας της, στις σκιές και στο περιθώριο, και η Τζολί, με το εκτόπισμα, το διεισδυτικό της βλέμμα, τον πικρό στοχασμό και το αγέρωχο στήσιμό της τής δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου