Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015


·         Στον Δημοτικό Κινηματογράφο

 

Κάρτα για τις ταινίες του ΣΙΝΕΑΚ

 

Αυτή την Κυριακή 25/1 στον Δημοτικό Κινηματογράφο  θα συνεχιστεί η έκδοση της κάρτας, με 10 ευρώ, με την οποία τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τις προβολές του ΣΙΝΕΑΚ. Η κάρτα θα εκδίδεται και θα ισχύει στην πρωινή κανονική προβολή των 12.30, για τις επόμενες ταινίες που είναι: 

25/1 & 1/2

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

(με ηθοποιούς -μεταγλωττισμένη) 97΄

8/2 & 15/2

BARBIE ΣΤΟ MΥΣΤΙΚΟ BΑΣΙΛΕΙΟ

(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 81΄

22/2 & 1/3

OI ΥΠΕΡΕΞΙ / BIG HERO 3D

(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη)

8/3 & 15/3

“ΚΟΥΜΠΑ: ΜΙΑ ΖΕΜΠΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ” 3D

(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 85΄

 

Αυτή την Κυριακή θα προβληθεί η ταινία Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ώρες προβολών: 12.30 κανονική προβολή (πρωί), εισιτήριο 4 €, κάρτα 10 € & 17.30  κανονική προβολή (απόγευμα),  εισιτήριο 4 €. (η ταινία δεν υπάρχει σε 3D)

 


Ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων επιστρέφει ολοζώντανος στη μεγάλη οθόνη σε μια μεγάλη γαλλική παραγωγή, στα πρότυπα του κινηματογραφικού του ντεμπούτου που σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία σε όλον τον κόσμο. Το «Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές» μας διηγείται τις ευφάνταστες περιπέτειες του μικρού, σκανταλιάρη ήρωα, σε σκηνοθεσία του Laurent Tirard -που ανέλαβε και την πρώτη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη-  και υπόσχεται να μας χαρίσει μια σπαρταριστή, συγκινητική, οικογενειακή ταινία, που μεταφέρει ιδανικά το κλίμα των εικονογραφήσεων των Goscinny και Sempé.

 

Η σχολική χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της και έχει έρθει η ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο Μικρός Νικόλας μαζί με τους γονείς και τη γιαγιά του πηγαίνουν σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, όπου ο πρωταγωνιστής δεν θα χάσει χρόνο να κάνει καινούριους φίλους. Ανάμεσα τους ο Ben, που δεν κάνει ακριβώς διακοπές καθώς μένει όλο το χρόνο στην περιοχή. Ο Freddy, από την άλλη, τρώει τα πάντα, συνεχώς και αδιακρίτως. Στον ουρανίσκο του μάλιστα καταλήγει ακόμα και ωμό ψάρι. Ο Μικρός Νικόλας θα συναντήσει ακόμα τον Jojo που μιλάει περίεργα γιατί είναι Άγγλος, καθώς και τον κλαψιάρη Cripsin. Υπάρχει και ο Christopher που είναι τελειομανής σε ενοχλητικό βαθμό. Τέλος, ο μικρός μας ήρωας γνωρίζει και την Elizabeth, ένα μικρό κοριτσάκι που τον ακολουθεί παντού για να μην τον χάσει από τα γουρλωμένα της μάτια. «Πόσο γλυκά είναι τα δυο τους. Ηχούν οι γαμήλιες καμπάνες από τώρα», σχολιάζουν μεταξύ τους οι μεγάλοι για πλάκα. Ο Μικρός Νικόλας, όμως, πανικοβάλλεται. Ευτυχώς τα καινούρια του φιλαράκια είναι κοντά του για να τον βοηθήσουν, αλλά και για να κάνουν αταξίες. Ανάμεσα στην παραλία, το ξενοδοχείο και το δάσος, παρέα με τους φίλους τους, την οικογένεια του, τον φροντιστή της παραλίας και τον δάσκαλο κολύμβησης, ο Μικρός Νικόλας θα κάνει αξέχαστες διακοπές. Κι εμείς θα τις απολαύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου