Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014


·       Στον Δημοτικό Κινηματογράφο

 

 

Από την Πέμπτη

θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας)

στην αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 & 22.15 (εκτός Δευτέρας)

Γενική είσοδος 5 , φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 €,

Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20000, http://cine-mylos.blogspot.com,

facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων.

Η ανισότητα, η αδικία, οι απαιτήσεις του κόσμου που ζούμε προκαλούν άγχος και κατάθλιψη σε πολλούς ανθρώπους. Ενίοτε, κάποιοι από αυτούς ξεσπούν. Αυτή είναι μια ταινία για αυτούς τους ανθρώπους. Οι χαρακτήρες του Ιστορίες Για Αγρίους, περνούν το λεπτό όριο που διαχωρίζει τον πολιτισμό από τη βαρβαρότητα. Η προδοσία ενός εραστή, η αναδρομή στο καταπιεσμένο παρελθόν, ακόμη κι ο εκνευρισμός ενός οδηγού, μπορούν να οδηγήσουν στην παραφροσύνη και την ένοχη απόλαυση του να χάνεις τον έλεγχο.

Κριτικές

«Απολαυστική μαύρη σάτιρα σε παραγωγή Πέδρο Αλμοδόβαρ, η οποία ξεκινά από το «η κόλαση είναι οι άλλοι», για να καταλήξει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο ότι, τελικά, η κόλαση παραμονεύει μέσα μας. Ανεκδοτολογικά, προβλέψιμα, μελοδραματικά, αλλά και αναπάντεχα, βαθιά εξομολογητικά και θεόπικρα, πραγματεύεται χωρίς ταμπού την ένοχη απόλαυση που νιώθουμε όταν τα σκοτεινά ένστικτα παίρνουν το πάνω χέρι. Συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Κανών και επίσημη έναρξη των 20ών Νυχτών Πρεμιέρας». (αθηνόραμα)

«… μας προτρέπει να γελάσουμε με την αγανακτισμένη Αργεντινή, με γλυκόπικρες σκέψεις αλλά και σαρωτικό χιούμορ. Το σπονδυλωτό φιλμ του Νταμιέν Σιφρόν αποτελείται από 6 αυτόνομα κινηματογραφικά κεφάλαια, μικρού και μεσαίου μήκους, που περιστρέφονται γύρω από την εκδίκηση ως απόρροια της αγανάκτησης. Οι Ιστορίες για αγρίους παραμένουν μια ξεκαρδιστική κωμωδία με για απαιτητικούς θεατές»(.lifo)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου