Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015


 

·         ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝ/ΦΟ


 

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ULTRON

 

Από 25-28/8

στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο,

στο Μύλο Ματσόπουλου

θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ULTRON

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

3d προβολή  26 & 28/8 (Γεν. είσοδος 6 €).

http://cine-mylos.blogspot.com

facebook/Δημοτικος  Κινηματογραφος Τρικαλων

 


Σκηνοθεσία: Τζος Γουέντον
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Κρις Χέμσγουορθ, Μαρκ Ραφάλο, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σκάρλετ Γιόχανσον.
Επιστημονικής Φαντασίας 142'
Κατάλληλο άνω των 12

Όταν ο Tony Stark προσπαθεί να ενεργοποιήσει ένα αδρανές πρόγραμμα που αποσκοπεί στη διατήρηση της τάξης, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Για την ακρίβεια, πάνε κατά διαόλου, με αποτέλεσμα οι πανίσχυροι υπερασπιστές του πλανήτη Γη να συγκεντρωθούν επειγόντως, για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Καθώς ο μοχθηρός Ultron εγείρεται, οι Εκδικητές είναι οι μοναδικοί που μπορούν να αποκρούσουν τα φρικτά σχέδια που τρέφει για την ανθρωπότητα. Περίεργες και ύπουλες συμμαχίες θα προκύψουν και θα προλειάνουν το έδαφος για μια μοναδική παγκοσμίου βεληνεκούς τιτανομαχία. 

Κριτική:

Στην αναπόφευκτη συνέχεια στο θηριώδες μπλοκμπάστερ του 2012, οι υπερήρωες-εκδικητές (Iron Man, Θορ, Χαλκ, Κάπτεν Αμέρικα, Μαύρη Χήρα και Hawkeye) συμμαχούν εκ νέου… Η προβολή πτυχών του χαρακτήρα του Σταρκ στο ανεξέλεγκτο ανδροειδές, τα ψαγμένα λογύδρια του τελευταίου (δια της δεσποτικής φωνής του Τζέιμς Σπέιντερ), το ανηλεώς αυτοσαρκαστικό χιούμορ των υπερηρώων και το εύρημα των «ζωντανών», γεμάτων βαθύτερα άγχη και φόβους, ψευδαισθήσεών τους (στις οποίες τους υποβάλλει μια άλλη, νέα υπερηρωίδα) ενσωματώνονται έξυπνα στο υπερθέαμα δράσης, το θορυβώδες μεν και φορτωμένο σε παλιά ή καινούρια πρόσωπα, αλλά άψογα συντονισμένο στους μηχανισμούς ψυχαγωγίας του. Ρόμπυ Εκσιέλ -cinemag.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου