Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015


·       Στον Δημοτικό Κινηματογράφο

 

Το Χάρισμα

Από την Πέμπτη

θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας)

στην αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο,

η ταινία Το Χάρισμα

Ώρες προβολών καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20.00 & 22.15

Την Κυριακή μια προβολή, στις 20.00.

Γενική είσοδος 5 , φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 €,

Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20090, http://cine-mylos.blogspot.com,

facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων.

/ 5

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αφόνσο Πογιάρ με τους: Κόλιν Φάρελ, Άντονι Χόπκινς, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Άμπι Κόρνις. Θρίλερ.

Το Χάρισμα διηγείται την ιστορία του βετεράνου πράκτορα του FBI (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν) και της συνεργάτιδος του (Άμπι Κόρνις) που ζητούν τη βοήθεια ενός συνταξιοδοτημένου γιατρού, του Τζον Κλάνσι (Άντονι Χόπκινς) για να επιλύσουν μια σειρά από μυστηριώδεις δολοφονίες. Οι δυνάμεις του Κλάνσι, τα ζωντανά και ανησυχητικά οράματα, τον βάζουν στο στόχαστρο του δολοφόνου (Κόλιν Φάρελ). Ο γιατρός σύντομα θα αντιληφθεί ότι το χάρισμα του δεν είναι αρκετό ενάντια στις δυνάμεις αυτού του στυγερού εγκληματία.
Κριτική: Ένα αστυνομικό θρίλερ με serial killer έχει κάποιες στερεότυπες επιλογές για τα μονοπάτια που θα ακολουθήσει, έτσι ώστε να κερδίσει τον θεατή, πόσω μάλλον να μείνει και αξιομνημόνευτο. Μπορεί να βασίζεται πάνω σε μια εξαιρετική σεναριακή ιδέα, η οποία θα καταλήγει σε ένα εξίσου διαβολικό twist (σπάνιο). Μπορεί να εξελίσσει την ιστορία του σε μια πεπατημένη του είδους, αλλά να σε κερδίζει, έστω, στιλιστικά (κορεσμένο, άρα επίσης σπάνιο). Ή μπορεί να καταφέρει και να σου «πουλήσει» μια συμπαθητική ιδέα, που δεν θα ανατρέψει όσα ήξερες για το είδος, χωρίς όμως την ικανότητα να βρει ποτέ και το τέλειο, δολοφονικό της στιλ. Ηλίας Φραγκούλης  freecinema.gr,

1 σχόλιο:

  1. Ενημερώστε τουλάχιστον οτι δεν έχετε προβολές λόγω του μύλου των ξωτικών
    η έστω σηκώστε τα τηλέφωνα. Είστε απαράδεκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή