Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016


·       Στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ


 
ΣΙΝΕΑΚ: Το Βιβλίο Της Ζούγκλας

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος στα πλαίσια των ειδικών προβολών για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) θα προβάλλει αυτή την Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου, την  μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων


Το Βιβλίο Της Ζούγκλας

 

Θα πραγματοποιούνται οι εξής προβολές:


·        12.00 πρωί κανονική προβολή (4 €)  και ετήσια κάρτα


·        17.30 απόγευμα 3D (5 €)


 

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης 

Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης  μπορούν να παρακολουθούν την προβολή στις 12.15 το μεσημέρι της Κυριακής, με εισιτήριο 2 €.

 


* «Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά». Με ετήσια συνδρομή 20 μόνο ευρώ τα παιδία αποκτούν ειδική κάρτα μέλους, με την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ταινίες του ΣΙΝΕΑΚ για την χειμερινή περίοδο 2016-2017. Η κάρτα θα ισχύει μόνο στην προβολή που θα πραγματοποιείται στις 12.00 το πρωί. (11 προβολές- μία προβολή από τις δυο της κάθε ταινίας) Πληροφορίες-εγγραφές την ώρα προβολής το πρωί της Κυριακής στο ταμείο του Κινηματογράφου και στο τηλ. 24310 20090.

Το Βιβλίο της Ζούγκλας διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν, που τρομοκρατεί όλα τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να τον εξοντώσει. Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί πατρίδα του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας, στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν βλοσυρό πάνθηρα, και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα συναντήσει διάφορα άλλα πλάσματα της ζούγκλας, μερικά από τα οποία φαίνεται να μην έχουν και τόσο φιλικές διαθέσεις.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ:         

Στο Βιβλίο της Ζούγκλας το επίπεδο είναι υψηλό και ο Φαβρό, μαζί με την ομάδα των εξπέρ του studio, συνδύασε περίφημα τα ομιλούντα ζώα με τον πιτσιρίκο που παίζει, μια ιδέα πιο μικρομεγαλίστικα, τον Μόγλη, ισορροπώντας ιδανικά τον κίνδυνο και τη δράση με το ραχάτι που έρχεται στις μεγάλες, ουσιαστικές παρενθέσεις με τον αρκούδο Μπαλού και την αντι-εκπαίδευση που παρέχει νωχελικά και ωφελιμιστικά (το μέλι γαρ) στο παιδί. -.

Πάνος Γκένας ΣΙΝΕΜΑ Ο Τζον Φαβρό («Iron Man») «φρεσκάρει» ψηφιακά τις σελίδες του κλασικού βιβλίου του Κίπλινγκ και μεταμορφώνει τη διαχρονική ιστορία του ορφανού Μόγλη στο πιο τίμιο και συγκινητικό blockbuster των τελευταίων χρόνων. – Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος LiFO.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί Χαίρετε.
    Είμαι μια διεθνής δανειστή που αναγνωρίζεται σε όλες τις ηπείρους.
    Έχω τη φιλοδοξία να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους σε οικονομικές δυσκολίες.
    Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με email για περισσότερες πληροφορίες.
    E-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή