Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018


·         Ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη,

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 19:30

 

Μποέμ

- “THE MET: LIVE IN HD”

στον  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος συνεχίζει τις προβολές της Met που προβάλουν σε ζωντανή μετάδοση παραστάσεις από το Lincoln Center της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης,THE MET: LIVE IN HD”, με την πιο δημοφιλή όπερα του GIACOMO PUCCINI Μποέμ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 19:30. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

 


GIACOMO PUCCINI  Μποέμ

 

Η Μποέμ αποτελεί ένα κλασικό αριστούργημα της λυρικής τέχνης το οποίο παρουσιάζει μέσα από πασίγνωστες μελωδίες τον ενθουσιασμό και την ανεμελιά της φοιτητικής ζωής, παράλληλα με τους νεανικούς έρωτες και την χαρά της ζωής, πριν όλα καταλήξουν στο κλασικό τραγικό τέλος της ιστορίας. Το μυστικό της τόσης επιτυχίας αυτής της όπερας βρίσκεται αποκλειστικά στην έμπνευση του Puccini, η οποία βασίστηκε στην νοσταλγία της νιότης του.

Μια συναρπαστική νεανική διανομή πρωταγωνιστεί στην κλασική σκηνοθεσία του Franco Zeffirelli στην Μποέμ, την πιο δημοφιλή όπερα στην ιστορία της Met. Η Sonya Yoncheva πρωταγωνιστεί ως Μιμί απέναντι από τον Michael Fabiano στον ρόλο του παθιασμένου συγγραφέα Ροντόλφο.

Η Susanna Phillips επαναλαμβάνει τον ρόλο της κοκέτας Μουζέτας και ο Lucas Meachem ερμηνεύει τον ρόλο του εραστή της, του ζωγράφου Μαρτσέλο. Συμμετέχουν ακόμα οι Alexey Lavrov και Matthew Rose στους ρόλους των φίλων του Ροντόλφο και του Μαρτσέλο Σονάρ και Κολίν, και ο Paul Plishka ως Μπενουά και Αλτσίντορο, σ’ αυτή την παράσταση που διευθύνει ο Marco Armiliato.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου