Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018


·         Στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ


 

ΣΙΝΕΑΚ για τα παιδιά

και κινηματογραφική λέσχη για παιδιά

 

Πίτερ Ράμπιτ

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος πραγματοποιεί ειδικές προβολές  για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου.


Αυτήν την  Κυριακή

Πίτερ Ράμπιτ

(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 93΄

Η ταινία δεν είναι διαθέσιμη σε 3D

 

Θα πραγματοποιηθούν οι εξής προβολές:


·         12.00 πρωί κανονική προβολή (4 €)  και ετήσια κάρτα


·         17.30 κανονική προβολή  (4 €)


 

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης 

Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης  μπορούν να παρακολουθούν την προβολή στις 12.15 το μεσημέρι της Κυριακής, με εισιτήριο 2 €.

 

* «Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά». Με ετήσια συνδρομή 20 μόνο ευρώ τα παιδία αποκτούν ειδική κάρτα μέλους, με την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ταινίες του ΣΙΝΕΑΚ για την χειμερινή περίοδο 2018-2019. Η κάρτα θα ισχύει μόνο στην προβολή που θα πραγματοποιείται στις 12.00 το πρωί. (11 προβολές- μία προβολή από τις δυο της κάθε ταινίας). Πληροφορίες-εγγραφές την ώρα προβολής το πρωί της Κυριακής στο ταμείο του Κινηματογράφου και στο τηλ. 24310 20090.

 

Ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας Μπι. Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.

Είδος:Κιν. Σχέδια

Χώρα:Αυστραλία, ΗΠΑ

Σκηνοθέτης:Will Gluck

Πρωταγωνιστούν:James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Daisy Ridley

Διάρκεια:93

ΚΡΙΤΙΚΕΣ:

2018-03-18

Αξιαγάπητη ταινία κινουμένων σχεδίων για τον άτακτο λαγό Πίτερ Ράμπιτ από τα πολυαγαπημένα βιβλία της Μπίατριξ Πότερ, που θα αγαπήσουν με πάθος τα πιτσιρίκια. Έλενα Χρηστοπούλου -Πρώτο Θέμα

 

 

 

2018-03-20

Τα παιδιά θα λατρέψουν αυτά τα λαγουδάκια αλλά και το μεγαλύτερο κοινό θα διασκεδάσει με την εξυπνάδα των διαλόγων και τις σινεφιλικές αναφορές. Τάσος Ντερτιλής -GRAND Magazine

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου