Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019


·        Στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ


 

ΣΙΝΕΑΚ για τα παιδιά

Ο καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος πραγματοποιεί ειδικές προβολές  για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου.


 


Αυτήν την  Κυριακή 3/36 η ταινία 

Ο καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια

 (με ηθοποιούς-μεταγλωττισμένη) και σε 3D

 


Πραγματοποιούνται οι εξής προβολές:


·        12.00 πρωί κανονική προβολή (4 €)  και ετήσια κάρτα


·         17.30 απόγευμα 3D (5 €)


 

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης 

Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης  μπορούν να παρακολουθούν την προβολή στις 12.15 το μεσημέρι της Κυριακής, με εισιτήριο 2 €.

 

Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ' ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το 2018-11-20

Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.

Το φιλοπερίεργο κορίτσι, τα μεταλλικά στρατιωτάκια, τα συνασπισμένα ποντίκια, και φυσικά ο καρυοθραύστης πρωταγωνιστούν σε αυτή την ευφρόσυνη, φαντασμαγορική κι εντελώς παραμυθένια ντισνεϊκή ανάγνωση του γνωστού χριστουγεννιάτικου μύθου. Τέταρτο Τατιάνα Καποδίστρια -toSpirto.net

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

    alex.triadis1974@gmail.com

    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή